This semi-detached Victorian dwelling in south London, required some much needed attention and TLC and in collaboration with the client we turned this amazing space into a modern family home. At the back of the new, spacious, rear extension, the full height Crittal glazing and sunken levels spatially divide the large open plan room into kitchen, living and dining, creating a flexible space that everyone can enjoy together. At the top, a new loft conversion extends the hip to gable and an exposed brick wall with existing chimney detail becomes a beautiful and distinct feature. The Apex lintel in the new rear extension allows for a glass link leading from the house to the converted garage, following the form of the existing structure and showing off the attention to detail and craftsmanship, which is incorporated throughout this redesign.